fredag 24. september 2010

Seier nr 4 på bortebane for Ullern 2!

Mandag var det duket for revansj mot BMIL på Ferd Stadion. Vårens oppgjør gikk i BMIL’s favør hele 8-3. Men denne gangen ville ikke historien gjenta seg. Guttene gikk ut i et høyt tempo, og skapte mange STORE sjanser i løpet av de første 10 minuttene. Vi traff tverligger, stolper og skulle hatt 1 straffe, men guttene fortsatte å prøve og prøve.. Til slutt får vi uttelling. Karl Edvard får en fin gjennombruddspasning, finter, og setter ballen rolig i hjørnet, perfekt, 1-0! VI fortsetter å presse. BMIL står veldig høyt i banen, og gir våre raske spisser, Håkon Og Petter, mye rom å løpe i. Men etter 20 minutter kommer BMIL på en sjelden visitt i vår 16 meter, Marcus føler de trenger en hjelpende hånd og setter ballen utakelig for keeper i høyre hjørne..1-1. Flott scoring av Marcus selv om den var i feil mål! Vi lar oss ikke påvirke av selvmålet og fortsetter vårt spill. Håkon setter i en scoring etter en fin dribling av keeper, 2-1, og meget god vurdering av Håkon.
I 2.omgang fortsetter vi bra samspill og gode gjennombruddspasninger. Håkon scorer 3-1 og 4-1. Hattrick av Håkon! Gratulerer! På slutten faller vi litt lavt i banen og ”gir bort” et trøstemål. Kampen ender 4-2 selv om vi hadde mange mange sjanser til å øke ledelsen.
Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med at vi hever oss så mange hakk fra Huk kampen. Nå gjenstår det å bygge videre mot siste kamp, som er mandag mot Heming.