fredag 23. september 2011

Alltid spennende !

Nok en spennende kveld på Ullern i forigårs når vi spilte mot Grüner !
Et tøft oppgjør var forventet, Grüner hadde hatt noen gode resultater ila de siste serierundene og deres lag består av en del tekniske uvanlige profiler. Og tøft ble det !
Mål til motstanderne kom veldig tidlig i første omgang, bare 10 min var spilt, men kom ikke helt overraskende heller. Vi kom ikke bra inn i denne kampen, bevegelighet var svak, konsentrasjon ikke helt til stede, valg var ofte feil og teknikken på vårt pasningsspill var ikke bra nok. Men det finnes alltid noe godt i noe vondt og dette målet kom som en riktig påminnelse om at innsatsen mot et så pass bra lag ikke kan være fraværende dersom man ønsker en god resultat !
Etter denne tynge første kvarter viste vi mer og mer, bredden ble bedre brukt og farlige situasjoner begynte å komme regelmessig på mål til Grüner. Men selv om vi hadde fått kontroll på ballen kom pause med denne 0-1 ledelse til motstanderne.
Annen omgang ble preget av mye intensitet og dueller på mitbane, ballen gikk mye frem og tilbake, det var viktig å holde mest mulig ballbesittelse og å ikke rygge. Utlinkningen kom helt fortjent etter 20min spilt i 2.omgang, denne gangen på døball og en flott heading fra Theo. Laget var bestemt om å gjøre alt for å vinne denne kampen, gutta fortsettet og både angripe og presse Gründer. Andre målet kom etter et veldig fint løp fra Fredrik bak forsvarerne, ballen kom over i det bakrommet, og etter en flott dribling på keeper'n scorte han i åpent mål ! Så fortjent !
Vi skal huske allikevel at hodet i en kamp må være til stede fra første til siste minutt, derfor skal vi ikke glemme at Grüner klarte å skape to enorme sjanser til, på en av dem klarte Michael en redning som er sjeldent å se på dette nivå, ordentlig klasseredning ! Takk !
Neste kamp blir søndag borte mot Klemetsrud, nok en tøff kamp, skal vi huske onsdagens leksene !