fredag 16. september 2011

På riktig spor igjen !

Gratulerer med seier i går gutter !
Etter tapet mot Langhus på lørdag var det mange som var spent til å se hvordan gruppen skulle takle kampen mot LYN i går kveld, og kvelden ble veldig fin ! At et lag alltid klarer å reise seg igjen med en gang etter et tap er alltid et godt og positivt tegn, det er også viktig at gruppen viser karakter og personlighet.
Alle spillerne hadde tydeligvis veldig lyst til å bli kvitt på en måten skuffelsen registrert etter kampen mot Langhus, det ble tydelig med en gang etter avspark at laget hadde lyst til å gå fremover, hadde lyst til å bruke banen på Kringsjå helt ut og holde ballen mest mulig i laget. Vårt pasningsspill var delvis av kampen veldig effektivt og vi skapte mange målsjanser.
Første scoring kom etter en fantastisk direkte frispark av Ulrik fra ca.22 m avstand ! Scoring nr.2 kom etter flott trekantspill på midtbane som åpne høyre siden til Markus Aa som ventet tålmodig på ballen. Siste pasning kom til han og ga han anledning til en 1vs1 med keeperen, Markus scorte rolig mot lengste hjørne ! Tredje scoring var en kontrollert straffe av Kevin etter at Håkon ble felt i 16m, 4.scoring ble kveldens nr.2 av Ulrik som dribla 2 spillere i 16m før han kom i 1vs1 situasjon mot keeperen. Keeperen vant duellen, men Ulrik fikk en retur og putta ballen rolig i mål.
Pausen kom med stilling 4-0 uten at LYN klarte å skape noen store trussel på vårt forsvar.
I 2.omgang ble det kun en scoring til tross mange situasjoner foran målet til kveldens vertene, Fredrik scorte et flott mål på skudd etter å ha driblet sin direkte motstand ! Mange tok flere positive initiativer, alle hadde lyst til å brukte våre spilleprinsippene for å få vårt spillesystem til å fungere best mulig, der ligger kveldens største tilfredshet. Når hodet vil, beina gjør !
Jeg anbefaler at alle tar en titt på hjemmeside til LYN, les om kampreferat skrevet av treneren til 97-laget, det fortjener dere gutter ! Gratulerer !