fredag 16. desember 2011

Gaver fra nissen


NÃ¥ er tiden for julegaver.

Vi kommer til å trene (i all hovedsak) på Ullernbanen gjennom denne vinteren. Dekket behandles med kjemikalier, og selv om det er hardt skal det være OK feste.

Tynne plastsko som veier 117 gram og "blade" knotter er bannlyst. Selv vanlige faste knotter som på Copa Mundial kan bli vanskelig. Sats heller på sko i naturskinn (de er varmere) og småknotter (de har bedre feste og bedre demping).

Ulrik og Fredrik har prøvd de nye Nike 5 Bomba Pro, og skryter veldig. Hvis dere kun får tak i de med rosa swoosj og skrift så har jeg svart spraylakk som jeg kan "behandle" de med. Alternativet er Nike 5 Bomba Finale som kommer i andre farger.

En bra allrounder sko med god demping er Nike Tiempo Mystic III (gammel modell), eller IV (ny modell).

Vår samarbeidspartner er Torshov Sport. De kan fotball og har det desidert beste utvalget i hele by'n. Husk å si ifra at dere kommer fra Ullern Fotball for å få klubbrabatt og få registrert kjøpet på vår konto.

Ullernkolleksjonen for 2012 kommer til å bli lagt ut på hjemmesidene over helgen. Vi tar fellesbestilling på det vi skal ha av treningstøy for laget rett over nyttår. Treningsdressene, bl.a. er ikke leveringsklare før mars 2012. De er fra den nye kolleksjonen til Nike.

Alt dere trenger av varmt undertøy derimot kan dere kjøpe nå. Det er tiden for å ønske seg nye sko og superundertøy av nissen.

Ingen kommentarer: