torsdag 29. september 2011

Samba fotball !!

Hei alle sammen,
For en forestilling i går kveld gutter ! Litt fuktig og litt kjølig ble det i lufta, men på banen lignet temperatur og kvalitet mer spilleomgivelser jeg er vant til i Vest-Africa når SEFA-lagene spiller !
Motivasjon var stor, gleden med å spille og å gjøre noe sammen veldig synlig, derfor leverte dere en prestasjon på høyt nivå ! En direkte etterfølger av 2.omgangen mot Klemestrud forrige søndag !
At vi vant 8-3 i går er et fakta, men nok en gang er det måten dere får det til som er mest interessant i denne kampen ! Vi viste at ØHIL kunne by på en del utfordringer, mest fysiske, vi viste også at for å unngå disse situasjoner som vi fortsatt ikke behersker helt når fysikken er den eneste ressurs for å løse opp en oppgave, at vi måte være bevegelige, fornuftige, tålmodige og effektive, og dere ble alt sammen i en samme kamp ! Derfor ble det delvis av kampen ordentlig samba-fotball ! 8 x gratulerer ! Fredrik, Luke, Mathias S, Fridtjof, Daniel 2x og Markus Aa 2x kom på scoringslisten mot ØHIL. Når er det bare en spiller igjen i gruppen som ikke har truffet nettet i år, hvem er det ? Ah ah ah ! Vi vet i dte hvert fall hvem vil ta neste straffe for oss !
Da har vi ferdig med høstens serie, en serie som har sett oss komme på en sterk 2.plass. Denne serien kunne vi ha vunnet, potensial i gruppen kunne tillate det, det var vårt mål, vi kom nesten i mål. Men når et lag som Langhus vinner alle sine kampene er det bare å ta av hatten til dem og glede seg til neste oppgjør mot dem !
Men ikke være bekymret, flere titler vil vi vinne i fremtiden, vi har et mål, sammen, alltid, med fokus alltid orientert mot kvalitet for å oppnå de ønskende resulater.
God trening i morgen med Eirik, vær flink til å hjelpe han med opplegget ! Jeg skriver på bloggen i kveld det individuelle treningsopplegget dere vil følge på mandag og onsdag til uka for å være klar til VIFs elitecup neste helg !
En stolt trener ! Thierry

Ingen kommentarer: